Grecia 8 zile (25|R1|18)
www.Voiajuri.ro
EXCURSII 2018 CALENDAR 2018
EXCURSII de 1 ZI EXCURSII în ROMÂNIA
CONTACT
Voiajuri » Destinatii » Grecia » Circuit Grecia 8 zile

Circuit GRECIA 8 zile 2018

Plajă la Egee, Atena, Salonic, Meteora, Delfi, Peloponez, Muntele Athos

Durata: 8 zile | Transport: Autocar
Cazare: Hotel 2/3 stele | Masă: Mic dejun
Preţ excursie: 329 €  

Cod QR link direct
pentru Smartphone


DATE de PLECARE în 2018

5 august


PROGRAM EXCURSIE

Ziua 1 Ora 6:15 întâlnire în Bucureşti pe Calea Griviţei în faţa Muzeului CFR (Metrou Gara de Nord 2, ieşirea J | vezi harta). Ora 6:30 plecare spre vama Giurgiu. În Bulgaria, popas o jumătate de oră în oraşul VELIKO TÂRNOVO şi vizită la Mănăstirea Rila. Continurea drumului spre Grecia. Cazare în Grecia (Sidirokastro).

Ziua 2Mic dejun. Plecare spre Uranopoli, ultima localitate înainte de frontiera cu teritoriul autonom al Sfântului Munte şi croazieră pe coasta Muntelui Athos. Plecare la SALONIC. Vizită la Biserica Sfântul Dumitru. Turul oraşului pe traseul: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expoziţiei, Turnul Alb, Piaţa Aristotel. Cazare în Kalambaka (de Paşte în Katerini),

Ziua 3 Mic dejun. În KALAMBAKA se vizitează una din mănăstirile suspendate de la Meteora aflate în patrimoniul mondial UNESCO. Oprire la un atelier de icoane şi magazin de suveniruri. Popas la Monumentul regelui Leonidas ce evocă sacrificiul eroic al spartanilor în lupta de la Termopile cu armata persană. Continuarea drumului spre capitala Greciei. Cazare în Atena.

Ziua 4Mic dejun. Opţional: Croazieră pe Marea Egee(1) cu oprire în insulele Egina, Poros, Hydra, plajă şi baie în mare, masa pe vapor. Timp liber în Atena. Cazare în Atena.

Ziua 5Mic dejun. Tur oraş ATENA cu autocarul: Acropole, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piaţa Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piaţa Omonia. Excursie la CAP SUNION vizită la Templul lui Poseidon. Timp liber în Atena: cumpărături, plajă şi baie în Marea Egee, vizite - Parcul Central, Muntele Likavetus (urcare cu telefericul), Muzeul Naţional de Arheologie. Opţional: Seară la Acropole luminat în noapte şi masă în Plaka(2), zona istorica a Atenei cu străduţe labirintice flancate de monumente antice, case maiestuoase şi taverne primitoare. Include transferul cu autocarul. Plaka este vizitată de sute de mii de turişti în fiecare an. Cazare în Atena.

Ziua 6Mic dejun. Excursie în peninsula Peloponez. Popas la Canalul Corint (6 Km lungime) ce leagă Marea Egee de Marea Ionică. Vizită la teatrul antic Epidauros. Oprire în pitorescul oraş NAFPLIO. În MICENE vizită la Cetatea antică şi Mormântul lui Agamemnon. Cazare în Atena.

Ziua 7Mic dejun. Plecare la DELFI şi vizită la Oracolul lumii antice - buricul Pamântului în credinţa grecilor. Oprire la biserica Sfânta Parascheva şi în staţiunea Paralia Katerini. Cazare în Grecia (Sidirokastro).

Ziua 8Mic dejun. Plecare din Grecia. Popas în SOFIA- capitala Bulgariei, unde se vizitează Catedrala Alexandr Nevsky. Continuarea drumului spre România. Sosire în Bucureşti în jurul orei 23.

Tarif: 329 Euro/persoană

SERVICII INCLUSE:
- transport cu autocar cu aer condiţionat; taxe drumuri, parcări.
- 7 nopţi cazare în hoteluri categoria 3 şi 2 stele (camere pentru 2 persoane şi baie proprie);
- 7 mic dejunuri tip continental (porţie);
- Croazieră la Muntele Athos
- Excursii în Bulgaria la Mănăstirea Rila, Veliko Târnovo, Sofia.
- Ghid român
- Excursii la Cap Sunion şi Peloponez

TARIFUL NU INCLUDE: asigurarea medicală de călătorie, biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice, ghizii locali nespecificaţi în program, obiectivele opţionale:
 (1)Croazieră pe Marea Egee: 85 € (dacă se achită la agenţia din România) sau 100 € (dacă se achită în excursie). Include prânz pe vapor şi popas în insulele Egina, Poros, Hydra unde se poate face baie şi plajă.
 (2)Seara la Acropole + Plaka (include transport şi cină): 35 € (dacă se achită la agenţia din România) sau 45 € (dacă se achită în excursie).

Cazarea se face în camere pentru 2 persoane. La cerere camere pentru 3 persoane. Persoanele care doresc să stea singure în cameră achită în plus supliment single:  140 €

Copiii cu vârsta până în 12 ani au reducere: 45 € dacă sunt însoţiţi de 2 adulţi sau 25 € dacă sunt însoţiţi de 1 adult.

Pentru REZERVARE se achită un avans de aproximativ 30% iar diferenţa cu cel puţin 3 săptămâni înaintea plecării.
Înscrierile se opresc când se ocupă toate locurile disponibile.

Se poate achita în EURO sau LEI (curs BNR x 1,02).

ACTE NECESARE:

Carte de Identitate (CI) sau Paşaport în termen de valabilitate, Asigurare medicală de Călătorie sau măcar Card European de Asigurări Sociale de Sănătate (CEASS).

REZERVĂRI şi INFORMAŢII

Pentru informaţii şi rezervări completaţi formularul de mai jos.
Tel: 021.642.76.04 | 0787.806.898

Subiect: Rezervare Am întrebări
Excursie
Data plecării
Nr. adulţi :    Nr. copii sub 12 ani:
Nr. camere:
Opţionale: Croazieră pe Marea Egee (85€)
Tur Acropole + Plaka (35€)
Numele dvs:
Telefon:
E-mail:
Localitate:
Judeţ:
Modalitate plată: Depunere la bancă sau transfer
Numerar la agenţie
Mesaj:
(întrebări, numele celorlalte persoane etc.)
Newsletter: Bifaţi dacă doriţi să primiţi noutăţi pe email
        

Asigurari Calatorie

Voiajuri.ro | Calendar excursii | Documente trecere frontieră | Facebook | Contact
Oferte Turism | Oferte Paşte | Oferte Minivacanta 1 Decembrie | Oferte Revelion |
Asigurări Medicale de Călătorie si RCA
Facebook Open Directory Project Tipografie, productie publicitara
Voiajuri.ro - Energi-Co Business Center, Str. Matei Voievod nr. 29, et. 1 - Happy Trip. Bucureşti, România
Tel: 021.642.76.04 | 0787.806.898