TOATA Grecia 10 ZILE (30|r1|17|18)
www.Voiajuri.ro
EXCURSII 2018 CALENDAR 2018
EXCURSII de 1 ZI EXCURSII în ROMÂNIA
CONTACT
Voiajuri » Destinatii » Grecia » Circuit Grecia + Ins. Corfu 10 zile

Circuit GRECIA +Corfu 2018

SALONIC, DELFI, CAP SOUNION, ATENA, NAFPLIO, KALAMBAKA


Durata: 10 zile | Transport: Autocar
Cazare: Hotel 2/3 stele | Masă: Mic dejun
Preţ excursie: 389 €DATE de PLECARE în 2018

4 aprilie (Paşte) | 25 mai | 15 iunie | 3 august | 17  august | 31 august | 14 septembrie | 28  septembrie


PROGRAM EXCURSIE

Ziua 1 Ora 6:15 întâlnire în Bucureşti pe Calea Griviţei în faţa Muzeului CFR (Metrou Gara de Nord 2, ieşirea J | vezi harta). Ora 6:30 plecare spre vama Giurgiu. În Bulgaria, popas o jumătate de oră în oraşul VELIKO TÂRNOVO şi vizită la Mănăstirea Rila. Continurea drumului spre Grecia. Cazare în Grecia (Sidirokastro).

Ziua 2Mic dejun. Plecare spre Uranopoli, ultima localitate înainte de frontiera cu teritoriul autonom al Sfântului Munte şi croazieră pe coasta Muntelui Athos. Plecare spre SALONIC. Vizită la Biserica Sfântul Dumitru. Turul oraşului pe traseul: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expoziţiei, Turnul Alb, Piaţa Aristotel. Cazare în zona Platamonas.

Ziua 3Mic dejun. Plecare spre regiunea Attica. Popas la Monumentul regelui Leonidas ce evocă sacrificiul eroic al spartanilor în lupta de la Termopile cu armata persană. Apoi la DELFI vizită la Oracolul lumii antice - buricul Pamântului în credinţa grecilor. Continuarea drumului spre CAP SUNION şi vizită la Templul lui Poseidon. Deplasare spre capitala Greciei. Cazare în Atena.

Ziua 4Mic dejun. Timp liber în Atena sau, opţional, Croazieră pe Marea Egee(1) cu prânz pe vapor şi opriri în insulele Egina, Poros, Hydra unde se poate face plaja şi baie în mare. Cazare in Atena.

Ziua 5Mic dejun. Turul oraşului ATENA cu autocarul: Acropole, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piaţa Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piaţa Omonia. Timp liber în Atena: cumpărături, plajă şi baie în Marea Egee, vizite în Parcul Central, Muntele Likavetus (urcare cu telefericul), Muzeul Naţional de Arheologie. Opţional: Seară la Acropole luminat în noapte şi masă în Plaka(2), zona istorică a Atenei cu straduţe labirintice flancate de monumente antice, case maiestuoase şi taverne primitoare. Include transferul cu autocarul. Plaka este vizitată de sute de mii de turişti în fiecare an. Cazare în Atena.

Ziua 6Mic dejun. Excursie în peninsula Peloponez. Popas la Canalul Corint (6 Km lungime) ce leagă Marea Egee de Marea Ionică. Vizită la teatrul antic Epidauros. Oprire în pitorescul oraş NAFPLIO. În MICENE vizită la Cetatea antică şi Mormântul lui Agamemnon. Vizita locului fostului oraş-stat Sparta. Cazare în zona Olimpia-Pirgos.

Ziua 7Mic dejun. Vizita Sanctuarului din Olimpia. Popas la Biserica Sfântul Apostol Andrei din oraşul PATRAS. Din Peloponez se trece peste Marea Ionică pe podul Rion-Antirion sau cu ferryboat. Cazare în zona Igoumenitsa-Corfu.

Ziua 8Mic dejun. Din portul Igoumenitsa se tece în Insula CORFU cu ferryboat. Vizită la Palatul Împărătesei Sissi - Palatul Achillion. Timp liber în oraşul Corfu (Kerkyra). La prânz se pleacă din Corfu spre Grecia continentală cu ferryboat. Cazare în Kalambaka.

Ziua 9Mic dejun. În KALAMBAKA se vizitează cea mai mare şi mai veche Mănăstire suspendată din complex - Marele Meteor (Mănăstirea Schimbării la față). Oprire la un atelier de icoane şi magazin de suveniruri. Se vizitează apoi Biserica Sfânta Parascheva. Oprire în staţiunea PARALIA KATERINI. Cazare în zona Sidirokastro.

Ziua 10Mic dejun. Plecare spre Bulgaria. Popas în SOFIA, capitala Bulgariei, unde se vizitează Catedrala Alexandr Nevsky. Continuarea drumului spre România. Sosire în Bucureşti în jurul orei 23.
Tarif: 389 Euro/persoană

SERVICII INCLUSE:
- Transport cu autocar categoria 2 stele cu aer condiţionat, taxe drumuri, parcări
- 9 nopţi cazare în hoteluri categoria 3 şi 2 stele (camere cu baie proprie).
- 9 mic dejunuri tip continental (porţie);
- Ferryboat traversare Marea Ionică (Igoumenitsa - Corfu - Igoumenitsa si la Patras din Peloponez în Grecia continentala)
- Croazieră la Muntele Athos
- Excursii la Veliko Târnovo, Mănăstirea Rila şi Sofia
- Ghid român

TARIFUL NU INCLUDE: asigurarea medicală de călătorie, biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice, ghizii locali nespecificaţi în program, obiectivele opţionale:
 (1)Croazieră pe Marea Egee: 85 € (dacă se achită la agenţia din România) sau 100 € (dacă se achită în excursie). Include prânz pe vapor şi popas în insulele Egina, Poros, Hydra unde se poate face baie şi plajă.
 (2)Seara la Acropole + Plaka (include transport şi cină): 35 € (dacă se achită la agenţia din România) sau 45 € (dacă se achită în excursie).

Cazarea se face în camere pentru 2 persoane. La cerere camere pentru 3 persoane. Persoanele care doresc să stea singure în cameră achită în plus supliment single: 180 €.

Pentru REZERVARE se achită un avans de aproximativ 30% iar diferenţa cu cel puţin 3 săptămâni înaintea plecării.
Înscrierile se opresc când se ocupă toate locurile disponibile.

Se poate achita în EURO sau LEI (curs BNR x 1,02).

ACTE NECESARE:

Carte de Identitate (CI) sau Paşaport în termen de valabilitate, Asigurare medicală de Călătorie sau măcar Card European de Asigurări Sociale de Sănătate (CEASS).

REZERVĂRI şi INFORMAŢII

Pentru informaţii şi rezervări completaţi formularul de mai jos.
Tel: 021.642.76.04 | 0787.806.898

Subiect: Rezervare Am întrebări
Excursie
Data plecării
Nr. adulţi :    Nr. copii sub 12 ani:
Nr. camere:
Opţionale: Croaziera pe Marea Egee (85€)
Tur Acropole + Plaka (35€)
Numele dvs:
Telefon:
E-mail:
Localitate:
Judeţ:
Modalitate plată: Depunere la bancă sau transfer
Numerar la agenţie
Mesaj:
(întrebări, numele celorlalte persoane etc.)
Newsletter: Bifaţi dacă doriţi să primiţi noutăţi pe email
        

Asigurari Calatorie

Voiajuri.ro | Calendar excursii | Documente trecere frontieră | Facebook | Contact
Oferte Turism | Oferte Paşte | Oferte Minivacanta 1 Decembrie | Oferte Revelion |
Asigurări Medicale de Călătorie si RCA
Facebook Open Directory Project Tipografie, productie publicitara
Voiajuri.ro - Energi-Co Business Center, Str. Matei Voievod nr. 29, et. 1 - Happy Trip. Bucureşti, România
Tel: 021.642.76.04 | 0787.806.898