TOT EGIPTUL 16 (75|r1|17|18)
www.Voiajuri.ro
EXCURSII 2018 CALENDAR 2018
EXCURSII de 1 ZI EXCURSII în ROMÂNIA
CONTACT
 Voiajuri.ro » Destinatii » Egipt » Circuit Egipt 16 zile

Tot EGIPTUL 2018

Cairo, Giza, Piramidele, Aswan, Abu Simbel, Nil, Valea Regilor, Luxor, Karnak, Hurghada, Marea Roşie, Port Said, Alexandria


Perioada: 16 zile | Transport: Avion
Cazare: Hotel 3* | Masa: Mic dejun
Tarif excursie: 1269 € (taxe aeroport incluse)


DATE de PLECARE în 2018

24 februarie | 3 martie | 17 martie | 29 septembrie


PROGRAM EXCURSIE

Ziua 1Ora 20 întâlnire la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti-Otopeni (OTP) cu ghidul român. Ora 21:40 decolare cu Turkish Airlines. Ora 23:00 Escală în Istanbul (IST). Decolare ora 00:35. Aterizare pe aeropotul din Cairo (CAI) la ora 01:45. Transfer la hotel. Cazare în Cairo.

Ziua 2Mic dejun (ora 12). În CAIRO vizită la Muzeul de Egiptologie. Croazieră pe Nil cu cină şi program artistic. Cazare în Cairo.

Ziua 3Mic dejun. La sud de Cairo se vizitează vechea capitală, MEMPHIS şi piramida Saqqara. Deplasare la GIZA şi vizite la Marea Piramidă a lui Keops, Piramida lui Menkaura (Mykerinos), Piramida lui Khafra, Sfinxul, Muzeul Papirusului, Palatul Parfumurilor. Cină şi cazare în tren.

Ziua 4Mic dejun. În oraşul ASWAN se vizitează cel mai mare baraj din Egipt şi Obeliscul Neterminat. Excursie la complexul arheologic de la ABU SIMBEL la templele lui Ramses al II-lea şi a soţiei lui, Nefertari. Cazare în Aswan.

Ziua 5Mic dejun. Pe insula lui Kitchener se vizitează Gradina Botanică iar pe Insula Philae, Templul Zeiţei Isis. Plimbare cu feluca (mică corabie) pe fluviul Nil. Prânz, cină şi cazare pe vapor.

Ziua 6Mic dejun. Croazieră pe Nil. Vizite la templele Kom Ombo şi Edfu. Prânz, cină şi cazare pe vapor.

Ziua 7Mic dejun. Pe malul vest al Nilului se vizitează Coloşii lui Memnon, Valea Regilor - mormântul lui Tutankamon, Templul Reginei Hatshepsut şi Valea Reginelor. Opţional, spectacol de sunet şi lumină în LUXOR. Prânz, cină şi cazare pe vapor.

Ziua 8Mic dejun. Pe maul de est al Nilului se vizitează Complexul de temple Karnak şi Templul Luxor. Deplasare în convoi de autocare de la Luxor la Marea Roşie. Plajă şi baie la HURGHADA. Cină şi cazare în Hurghada.

Ziua 9Ziua 10Mic dejun. Sejur la Marea Roşie, plajă şi baie, scufundări. Timp liber, cumpărături. Spectacol tradiţional "O mie şi una de nopţi". Cină şi cazare în Hurghada.

Ziua 11Mic dejun. Transfer la aeroport. Zbor cu avionul de la Hurghada la SHARM EL-SHEIKH (se achită în România înainte de plecare: 75 €). Deplasare cu autocarul în Peninsula Sinai. Cină şi cazare la Sfânta Ecaterina.
Ziua 12Mic dejun. Înainte de vizitarea Mănăstirii Sfânta Ecaterinaturiştii care doresc pot urca pe Muntele Sinai (Jebel Musa/Muntele lui Moise) pentru a asista la răsăritul soarelui. Traversarea Canalului Suez cu autocarul. Cazare în Cairo.
Ziua 13

Mic dejun. Excursie cu autocarul la PORT SAID, oraş-port la Marea Mediterană. Cumparaturi în zona liberă. Cazare în Cairo.

Ziua 14Mic dejun. Excursie cu autocarul la ALEXANDRIA, al doilea oraş ca mărime din Egipt: Citadela Qaitbay, cladită pe locul farului, cladirea bibliotecii, Palatul Montaza şi grădinile, catacombele greco-romane, teatrul greco-roman. Cazare în Cairo.
Ziiua 15Mic dejun. Vizite la Moscheea de Alabastru a lui Mohamad Ali, Citadela din Cairo, Cairo Coptic, Bazarul Khan el-Khalili. Cazare în Cairo.

Ziua 16Mic dejun. Transfer la aeroport. Decolare la ora 8:45. Escala la Istanbul de la ora 12:00. Decolare la ora 19:25. Aterizare pe aeroportul din Otopeni la ora 20:45
Tarif: 1269 €/persoană

SERVICII INCLUSE:
- Bilete avion Bucureşti – Cairo – Bucureşti
- Taxe aeroport
- Transferuri aeroport - hotel - aeroport
- 14 nopţi cazare din care: 3 nopţi cu pensiune completă pe vapor categ. 5 stele în croaziera pe Nil, 3 nopţi cu demipensiune în Hurghada, 7 nopţi cu mic dejun în hoteluri categ. 3 stele, 1 noapte cazare în tren (cabine cu 2 paturi) cu cină şi mic dejun.
- Transport autocar cu aer condiţionat conform program
- Croazieră pe Nil cu cină şi program artistic
- Spectacol "1001 nopţi"
- Excursii la Alexandria, Abu Simbel şi Port Said (fără bilete de intrare)
- Ghid de turism român şi ghid local egiptean
- Bacşişuri pentru prestatorii de servicii turistice.

TARIFUL NU INCLUDE: asigurarea medicală de călătorie, biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice, ghizii locali nespecificaţi în program, obiectivele opţionale, taxa viză: 20 USD (se achită în aeroportul din Cairo).

Cazarea se face în camere pentru 2 persoane. La cerere camere pentru 3 persoane. Persoanele care doresc să stea singure în cameră achită în plus supliment single: 425 €.

Pentru REZERVARE se achită un avans de aproximativ 30% iar diferenţa cu cel puţin 3 săptămâni înaintea plecării.
Înscrierile se opresc când se ocupă toate locurile disponibile.

Se poate achita în EURO sau LEI (curs BNR x 1,02).

ACTE NECESARE

Paşaport valabil minim 6 luni de la data intrării într-o alta ţară, Asigurare medicală de Călătorie.

REZERVĂRI şi INFORMAŢII

Pentru informaţii şi rezervări completaţi formularul de mai jos.
Tel: 021.642.76.04 | 0787.806.898

Subiect: Rezervare Am întrebări
Excursie
Data plecării
Nr. adulţi :    Nr. copii sub 12 ani:
Nr. camere:
Numele dvs:
Telefon:
E-mail:
Localitate:
Judeţ:
Modalitate plată: Depunere la bancă sau transfer
Numerar la agenţie
Mesaj:
(întrebări, numele celorlalte persoane etc.)
Newsletter: Bifaţi dacă doriţi să primiţi noutăţi pe email
        

Asigurari Calatorie

Voiajuri.ro | Calendar excursii | Documente trecere frontieră | Facebook | Contact
Oferte Turism | Oferte Paşte | Oferte Minivacanta 1 Decembrie | Oferte Revelion |
Asigurări Medicale de Călătorie si RCA
Facebook Open Directory Project Tipografie, productie publicitara
Voiajuri.ro - Energi-Co Business Center, Str. Matei Voievod nr. 29, et. 1 - Happy Trip. Bucureşti, România
Tel: 021.642.76.04 | 0787.806.898