AMERICA DE SUD de EST 17 zile (150|R0|17|18)
www.Voiajuri.ro
EXCURSII 2018 CALENDAR 2018
EXCURSII de 1 ZI EXCURSII în ROMÂNIA
CONTACT
 Voiajuri.ro » Destinatii » America » America de Sud de Est circuit 17 zile

Circuit AMERICA de SUD/EST

ARGENTINA - URUGUAY - PARAGUAY - BRAZILIA

Durata: 17 zile | Transport: Avion
Cazare: Hotel 3* | Masa: Mic dejun
Tarif excursie: 3170 € (toate taxele incluse)


Cod QR link direct
pentru Smartphone


DATE de PLECARE în 2018

18 februarie | 2 martie | 16 noiembrie


PROGRAM EXCURSIE

Ziua 1 Vineri. Ora 12 întâlnire cu ghidul român la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti-Otopeni (OTP). Ora 13:50 decolare cu KLM şi escală în Amsterdam, sosire ora 15:50. Ora 20:55 decolare spre Buenos Aires.

Ziua 2 Smbata. Mic dejun. Ora 06:55 sosire în Buenos Aires, capitala ARGENTINEI. Tur de oraş 5 ore cu ghid local. Timp liber. Cazare în Buenos Aires.

Ziua 3 Duminica. Mic dejun. Excursie în oraşelul turistic Tigre. Plimbare cu vaporaşul prin delta fluviului Paraná. Opţional, masă de prânz. Întoarcere în Buenos Aires. Timp liber. Seara tradiţională cu cină în localul "Sabor a Tango". Cazare în Buenos Aires.

Ziua 4 Luni. Mic dejun. Traversare cu vaporul de la Buenos Aires la Colonia del Sacramento în Uruguay. Debarcare şi popas 1 oră. Deplasare cu autocarul la Montevideo, capitala Uruguayului. Tur de oraş 3-5 ore cu ghid local. Timp liber. Cină tradiţională cu program artistic (Candombe). Cazare în Montevideo.

Ziua 5Marti. Mic dejun. Plecare spre Salto cu popas în oraşelul Trinidad. Cazare în Salto.

Ziua 6 Miercuri. Mic dejun. Plecare din Uruguay şi revenire în ARGENTINA pe podul Salto Grande peste Rio Uruguay. Deplasare spre Posadas (640 km). Cazare în Posadas.

Ziua 7 Joi. Mic dejun. Se trece în PARAGUAY peste Rio Paraná în Encarnación. Opţional, popas 1 ora în San Ignacio pentru prânz. Se vizitează capitala Paraguayului, Asunción, tur de oraş 2 ore cu ghid local. Cazare în Asunción.

Ziua 8 Vineri. Mic dejun. Vizită 1 oră la Lacul Ypacarai din Paraguay. Plecare spre Brazilia. Se traversează Rio Paraná din Ciudad del Este la Foz do Iguaçu în BRAZILIA. Cazare în Foz do Iguaçu.

Ziua 9 Sâmbata. Mic dejun. Excursie cu ghid local la Barajul Itaipu apoi vizită la Cascada Iguaçu - partea braziliană. Seară braziliană cu cină şi program tradiţional. Cazare în Foz do Iguaçu.

Ziua 10 Duminica. Mic dejun. Se trece în Argentina pentru continuarea vizitei cu ghid local la Cascada Iguaçu - partea argentiniană pe traseele inferior, superior şi cu trenuleţul la cascada Garganta del Diablo. Cazare în Foz do Iguaçu.

Ziua 11 Luni. Mic dejun. Plecare spre Curitiba (600 km). Popas 1 ora în Cascavel. Sosire în Curiba, tur nocturn de oraş 1 ora cu ghid local. Cazare în Curitiba.

Ziua 12 Marti. Mic dejun. Plecare la São Paulo, cel mai mare oraş din Brazilia şi America de Sud. Tur de oraş cu ghid local, 3 ore. Timp liber pentru cumpărături pe Bulevardul Paulista. Ora 20:30 plecare cu autocarul la hotel. Cazare în zona São Paulo - Santos.

Ziua 13 Miercuri. Mic dejun. Plecare spre Santos. Tur de oraş 4 ore cu ghid local şi vizite la Muzeul Cafelei şi stadionul clubului FC Santos unde a jucat Pele. Timp liber 1 oră. Deplasare cu autocarul pe coasta Atlanticului pe direcţia Rio de Janeiro cu popasuri de 1 oră în oraşele Caraguatatuba şi Ubatuba. Cazare în Paraty.

Ziua 14 Joi. Mic dejun. Plimbare 1 ora în Paraty. Deplasare pe coasta Atlanticului prin Agra dos Reis la Mangaratiba. Croazieră în Golful Sepetiba 4 ore cu debarcare şi vizită pe insula Jaguanum. Plecare la Rio de Janeiro. Popas la stadionul Maracana şi plimbare pe Sambadrom. Cazare în Rio de Janeiro.

Ziiua 15 Vineri. Mic dejun. Tur pietonal cu ghid local în oraşul vechi apoi cu trenuleţul prin pădurea tropicala Tijuca, urcare pe Muntele Corcovado la statuia lui Iisus (situată la 710 m înălţime). Panorama superbă asupra oraşului Rio de Janeiro. Apoi se urcă cu telecabina pe vârful Pão de Açúcar (Căpiţa de zahăr) la 396 metri pentru priveliştea minunată asupra zonei. Opţional, spectacol de samba şi cină în Plataforma. Cazare în Rio de Janeiro.

Ziua 16 Sâmbata. Mic dejun. Dimineaţa timp liber pentru plajă sau cumpărături etc. Ora 15 transfer la aeroport. Ora 18 decolare spre Amsterdam.

Ziua 17 Duminica. Ora 8:00 sosire în Amsterdam. Ora 10:25 decolare spre România. Sosire pe Otopeni la ora 14:15.

Tarif: 3170 Euro/persoană

SERVICII INCLUSE:

- bilete avion Bucureşti - Amsterdam - Buenos Aires şi Rio de Janeiro - Amsterdam  - Bucureşti;
- taxe aeroport
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- transport cu autocar cu aer condiţionat;
- 14 nopţi cazare în hoteluri cu camere pentru 2 persoane, baie proprie, TV, aer condiţionat;
- 14 mic dejunuri + 3 cine tradiţionale (Buenos Aires, Montevideo, Rio de Janeiro)
- vapor din Argentina în Uruguay şi taxe trece poduri peste fluviile Paraná, Uruguay, Iguaçu;
- biletele de intrare la obiectivele turistice şi bacşisuri pentru prestatorii din străinătate de servicii turistice;
- excursii: Tigre (ziua 3), Barajul Itaipu (ziua 9), croazieră în Golful Sepetiba (ziua 14), Muntele Corcovado (ziua 15).
- ghid român şi ghizi locali

TARIFUL NU INCLUDE: asigurarea medicală de călătorie, biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice, ghizii locali nespecificaţi în program, obiectivele opţionale, alte taxe percepute de compania aeriana pentru bagaje.

Cazarea se face în camere pentru 2 persoane. La cerere camere pentru 3 persoane. Persoanele care doresc să stea singure în cameră achită în plus supliment single:  595 €

Pentru REZERVARE se achită un avans de aproximativ 30% iar diferenţa cu cel puţin 3 săptămâni înaintea plecării.
Înscrierile se opresc când se ocupă toate locurile disponibile.

Se poate achita în EURO sau LEI (curs BNR x 1,02).

ACTE NECESARE

Paşaport valabil minim 6 luni de la data intrării într-o alta ţară, Asigurare medicală de Călătorie

REZERVĂRI şi INFORMAŢII

Pentru informaţii şi rezervări completaţi formularul de mai jos.
Tel: 021.642.76.04 | 0787.806.898

Subiect: Rezervare Am întrebări
Excursie
Data plecării
Nr. adulţi :    Nr. copii sub 12 ani:
Nr. camere:
Numele dvs:
Telefon:
E-mail:
Localitate:
Judeţ:
Modalitate plată: Depunere la bancă sau transfer
Numerar la agenţie
Mesaj:
(întrebări, numele celorlalte persoane etc.)
Newsletter: Bifaţi dacă doriţi să primiţi noutăţi pe email
        

Asigurari Calatorie

Voiajuri.ro | Calendar excursii | Documente trecere frontieră | Facebook | Contact
Oferte Turism | Oferte Paşte | Oferte Minivacanta 1 Decembrie | Oferte Revelion |
Asigurări Medicale de Călătorie si RCA
Facebook Open Directory Project Tipografie, productie publicitara
Voiajuri.ro - Energi-Co Business Center, Str. Matei Voievod nr. 29, et. 1 - Happy Trip. Bucureşti, România
Tel: 021.642.76.04 | 0787.806.898